باسمه تعالی
با سلام و عرض احترام،
زمستان جان سلام!
امسال هم مثل هر سال، بخاطر آمدنت خوشحالم
امشب که فرصتی دست داد تا به بهانه ای از گوشه امنم جدا شوم و تنم را به خیابان بکشانم، هوا دیگر بوی پاییز را نمیداد!
هوای بوی خوش شما را میداد! ترکیب سردی و رطوبت و سرمستی!
زمستان جان، اینجا بین این آدمک ها وقتی میگویم بَه! هوا مزه ی برف میدهد، یا وقتی که با شوق میگویم چقدر بوی زمستان را دوست دارم، لب هاو چشم ها و مغز هایشان به من میخندند!
راستش امشب که بادهایِ سردِ دی ماه به گونه های داغم میخورد فهمیدم که باید مثل قبلتر ها فقط توی ذهنم برقصم و بخندم و حرف های عجیب غریب بزنم:)
راستی که چقدر خوب است که میشود تا هر کجا که بخواهی در ذهنت جولان بدهی!
زمستان جان، آدمک ها دوست دارند با آنها درباره ی ت و مشکلات و هر کاری که در آن بوی پول بیاید حرف بزنی! دوست دارند بدانند تو هم مثل آنها سختی میکشی، تا تحمل درد هایشان آسان تر شود! راستش دروغ چرا من هم شبیه همین آدمک ها گاهی از شدت بلاتکلیفی دوست دارم بدانم که تنها نیستم! پس به آنها حق میدهم!.
بگذریم!
اینجا خیلی ها دیگر بوی زمستان را از پاییز تشخیص نمیدهند!
زمستان جان! راستش من هنوز هم راز داغی دست هایم را در این سرما نفهمیدم! اما امشب نسترن خانم گفت شاید روزی فهمیدی!
اینجا، اگرچه برف سالهاست لبخند سفید و درخشانش را به ما نشان نداده، اما تا دلت بخواهد سرما داریم!
من سالهاست برای شما مینویسم!
سالهاست منتظرم تابستان تمام شود که پاییز بیاید و پاییز بگذرد تا شما قدم رنجه کنید!
مثل لپ گلی خانم که امروز اینستا به من تاریخ نوشتنش را یادآوری کرد، من هم دیگر با پیشگویی های هیچ جیرجیرکی، امید به جادوی پاییز نمیبندم! لپ گلی خانوم منم زمستان جان!
سالهای سال است که از لرزیدن بدنم از سرما لذت میبرم.
مثل دیوانه ها عاشق تب و لرز های زمستانه ام.
و هوای سردتان را با لذت وارد ریه های داغم میکنم و حتی اگر کل زمستان برف نبارد، صدای راه رفتن در برف را توی ذهنم پِلی میکنم.
زمستان جان
هر بار با چیزی آمدنت را جشن گرفتم
و اینبار این لیوان چای داغ و آن شکلات نچندان تلخ و دست های داغ من، آمدنت را با لبخند خوش آمد میگوید.
نمیدانی چقدر خوشحالم که در این بل بشو، هنوز هم میتوانم بوی زمستان را از پاییز تمییز بدهم!
دوست دار واقعی شما،
با ارادت
یک عدد نسترن:)
#یک_عدد_نسترن
#نسترن_خاکسار
دی ماه سال یک هزار و سیصد و نود و هشت:)
درباره این سایت